Dezvaluie-ti povestea, limpezind ferestrele interioare cu ajutorul acestei atingeri de lumina!!!

Experimenteaza calatoria interioara, versul divin, insasi curgerea!

Da voie soarelui interior sa graiasca!

Vacanta intre 18 decembrie-6 ianuarie

Despre Terapia Cranisacrala

Oricine (chiar din prima zi de viata extra si intrauterina pana la cea mai inaintata varsta) poate beneficia de sedintele de terapie craniosacrala, fie ca tratament, ca metoda de preventie. Este o metoda blanda, neinvaziva, manuala ce lucreaza cu ritmul craniosacral (ritm dat de lichidul cefalorahidian ce lubrifiaza si hraneste creierul si maduva spinarii ) si fascia (membrana de tesut conjunctiv care ataseaza, stabilizeaza, inchide si separa muschi, oase, organe interne, structuri intracraniene, etc.). 


Terapia craniosacrala initiaza si sustine capacitatea organismului de a se vindeca prin resursele interne. Printr-o atingere blanda, terapeutul evalueaza ritmul craniosacral si fascia si observa zonele în care se intalnesc restrictii si rezistente, urmarind modificarile ritmului. Eliberand aceste restrictii, ritmul craniosacral isi imbunatateste functia ceea ce duce la vindecarea sistemului nervos, implicit a tuturor organelor, structurilor si sistemelor, adica a intregului organism. Aceasta terapie priveste corpul ca un intreg, pentru ca toate devin unul.


Terapia Craniosacrala este asociata si cu procesul de eliberare somatoemotionala, proces prin care sunt eliberate anumite emotii si traume stocate adanc in celulele organismului nostru si suprimate de-a lungul timpului (chiar si din viata intrauterina). Eliberarea emotiilor ascunse la nivel celular are loc prin diverse manifestari: ras, tremurat, senzatia de cald/frig, transpiratie, plans, stari de furie, de frica, de tristete profunda etc. De asemenea, procesul natural de vindecare emotionala isi continua efectul si dupa finalizarea sedintei.


Beneficiile terapiei sunt multiple: relaxare profunda, eliberarea diverselor dureri din corp, imbunatatirea imunitatii, detoxifierea creierului, imbunatatirea functiilor organelor, un somn mai bun si mai odihnitor, constientizarea cauzelor blocajelor emotionale care de multe ori au ca efect blocaje la nivel fizic manifestate prin diverse afectiuni si simptome, imbunatatirea mobilitatii articulare, imbunatatirea capacitatii de concentrare si de invatare, o stare de bine generala, reconectarea la propriul corp, la senzatii, trairi si emotii.


Probleme ce pot fi ajutate cu terapia craniosacrala: stres, diverse dureri: de cap, de spate, de urechi, de dinti, de stomac, ale coloanei cervicale si ale coloanei in general; hernie de disc, bruxism, ajutor in sarcina si perioada postnatala, depresii, insomnii, stres postraumatic, oboseala cronica, atacuri de panica, dificultati de invatare si de concentrare, disfunctii ale bazinului, disfunctii endocrine, probleme cardiace, afectiuni ale creierului si maduvei spinarii, probleme ortopedice, disfunctii respiratorii, disfunctii postchirurgicale, probleme ale articulatiei temporo-mandibulare, dureri cauzate de aparatul dentar, sinuzita, tuse, probleme ale ficatului si ale vezicii biliare, etc.


In completarea procesului de eliberare somatoemotionala a terapiei craniosacrale voi aduce biografia (a fost inspirata de antropozofia lui Rudolf Steiner), o metoda blanda, frumoasa, plina de continere si sustinere a procesului emotional. Biografia ajuta in constientizarea cauzelor problemelor emotionale sau gasirea raspunsului la intrebarile personale prin ghidaj cu ajutorul intrebarilor, a desenului, a scrisului intr o stare de deplina ascultare a omului care sta in fata mea. Din experienta, am observat ca biografia (ca si alta forma de consiliere si psihoterapie) ajuta omul sa se deschida si sa se adanceasca in propriile trairi, emotii si simtiri.


Pentru programari va rugam sa discutati direct cu terapeuta noastra la numarul 0727020889. Chiar daca faceti programarea online, rugamintea este sa apelati numarul pentru confirmare. Va asteptam cu mare bucurie!


Iata doar cateva din efectele pe care le are Terapia Craniosacrala asupra ta

Beneficii

Cresterea puterii de concentrare si reducerea stresului;

Vindecarea traumelor la nivelul memoriei celulare;

Declanseaza vindecarea organismului cu resurse proprii;

Imbunatatirea si aprofundarea somnului;

Tratarea afectiunilor ortopedice si neurovasculare;

Stimularea si cresterea imunitatii;

Rezolvarea dezechilibrelor aparute in sistemul nervos;

Terapia Craniosacrala ajuta la rezolvarea multor afectiuni: migrene, dureri de spate, afectiuni ale coloanei vertebrale, scolioza, insomnie, oboseala, stres, blocaje emotionale, depresie, anxietate.

Contacteaza-ne prin formularul de rezervare si noi revenim cat de curand catre tine

Cum poti beneficia de Terapia Craniosacrala?

Tot ce trebuie sa faci e sa ne spui cand planuiesti sa vii la centrul Frecventa Om si stabilim timpul potrivit, la numarul 0727020889.

Stabileste o programare

Vom fi alaturi de tine si ne vom asigura ca vei avea parte de o experienta intregitoare.

Bucura-te si lasa-ti sufletul sa infloreasca

1

2

Sedinta individuala 60'                            130 ron

Abonament 3 sedinte                               350 ron

Abonament 5 sedinte                               590 ron

Abonament 10 sedinte                          1200 ron

Preturi si abonamente*

*Abonamentele sunt valabile 3 luni de la data emiterii

Unde te poti bucura de Terapia Craniosacrala?

Adresa

Strada Vasile Vasilievici Stroescu 14

Contact


Copyright © 2018 Centrul Frecventa OM - Strada Vasile Vasilievici Stroescu 14, Bucuresti