Medicina Energetica Samanica

Paseste in lumea ta interioara, vindecand-o, echilibrand-o si imbogatind-o sub ghidarea energiei samanice.

Vacanta intre 18 decembrie-6 ianuarie

Valoarea samanismului vine din aceea ca, intr-un mod simplu si natural, ne invata sa preluam controlul asupra propriei noastre vieti, sa ne redobandim puterea, sa gasim intelesul si menirea vietii, sa ne re-conectam cu Divinul din noi, prin „intermediul” Spiritului. In samanism totul inseamna transcendere. Samanismul ne conduce, in mod absolut natural, la atingerea starii de armonie cu Sinele nostru, prin intermediul experientei personale.


In timpul studiilor mele alaturi de samani, am descoperit ca exista o diferenta intre insanatosire si vindecare.

Insanatosirea tine de remedii si implica rezolvarea problemelor externe, ea nu te ajuta sa eviti cauzele bolilor.

Vindecarea este mult mai extinsa - este globala si completa. Vindecarea transforma viata omului si, adesea - chiar daca nu intotdeauna - produce o tamaduire fizica. Vindecarea rezulta din experimentarea nemarginirii. Vindecandu-ne, masuram succesul printr-o stare sporita de bine, printr-un nou sentiment de pace, putere si comuniune cu tot ceea ce inseamna viata.


Cu totii posedam un Camp Energetic de Lumina care ne inconjoara corpul fizic si ne informeaza corpul.

Imaginati-va ca sunteti invaluiti intr-o sfera multicolora, translucida, care vibreaza in nuante de albastru, verde, rosu purpuriu si galben, avand raza de aproximativ un metru. Intre pielea voastra si membrana Campului Energetic de Lumina se invartesc curenti splendizi, care se unesc intr-o valtoare de Lumina. Acest rezervor de forta vitala este o mare de energie a vietii, indispensabila pentru sanatatea noastra. Sunt energiile Campului Energetic de Lumina, cel mai pur si mai pretios combustibil al vietii. Atunci cand rezervele vitale ale Campului Energetic de Lumina sunt epuizate din cauza virusilor, a factorilor de poluare a mediului sau a stresului, ne imbolnavim. Ne putem asigura sanatatea si vitalitatea, dupa cum putem si spori numarul anilor de viata activa si sanatoasa, prin realimentarea cu acest combustibil esential.


Campul Energetic de Lumina contine o arhiva completa a tuturor amintirilor noastre personale si ancestrale, a traumelor din timpul vietii prezente si chiar elemente dureroase din vieti anterioare. Aceste inregistrari sunt stocate cu toata culoarea si intensitatea emotiei. inregistrarile sunt asemenea programelor de computer latente care, atunci cand sunt activate, ne imping inspre comportamente, relatii, accidente si boli care imita situatia negativa initiala. Trecutul nostru se repeta cu adevarat. Inregistrari ale traumei psihice sunt stocate in stratul extern al Campului Energetic de Lumina. Inregistrarile emotionale sunt stocate in cel de-al patrulea si cel mai profund strat. Inregistrarile din Campul Energetic de Lumina ne predispun sa urmam anumite drumuri in viata.

Campul Energetic de Lumina contine un sablon al felului in care traim, imbatranim, ne vindecam si murim. Atunci cand nu exista nici o inregistrare a bolii in Campul Energetic de Lumina, recuperarea in urma unei boli are loc extrem de rapid. In acelasi fel, inregistrarile bolilor pot afecta sistemul imunitar si poate dura foarte mult pana cand ne recapatam sanatatea. Nimeni nu doreste sa petreaca luni bune in convalescenta, cand s-ar putea vindeca in doar cateva zile sau saptamani. Atunci cand stergem inregistrarile negative care au provocat suferinta, sistemul imunitar poate invinge rapid boala.


Pentru cei care simt chemarea fie de a experimenta la un nivel mai profund intelepciunea Samanilor Laika, fie de a simti beneficiile vindecarii cu ajutorul medicinei energetice samanice Laika, SamaRAnia va sustine in propriul proces de vindecare prin facilitator Izabel Luiza Procsi, purtator de Mesa in traditia Laika, tutor al Ritualurilor Munay Ki, terapeut certificat in Medicina Energetica a samanilor incasi Q’ero, terapeut esente florale samanice peruane „Curanderita”, investita ca si Ajq’ij Maya (saman/lider spiritual Mayas) in Patzun, Guatemala de catre Tata Juan Gomez Yool si prin anumite terapii samanice incase.

Despre Samanism si puterile lui

    Decuplarea reactiei lupta sau fugi

Acest proces ne conecteaza la starea interioara de liniste, pace, armonie si relaxare amintindu-ne cine suntentem noi cu adevarat atunci cand mintea nu mai are nimic de spus.  Prin decuplarea reactiei lupta sau fugi, ne mutam reactiile din sistemul nervos simpatic in cel parasimpatic, si astfel putem intra in starea de relaxare. Prin aceasta decuplare putem ajunge din nou intr-o stare de liniste sufleteasca, reflectata in toate nivele noastre: energetic, sufletesc, mental, fizic.

    Procesul de Iluminare

Este un proces ce sustine stergerea din Campului Energetic de Lumina a tuturor inregistrarilor din viata aceasta sau din vietile anterioare, fie personale fie transgenerationale, legate de toata paleta de traume, frici, tipare etc, inregistrari ce se afla in CEL-ul nostru depozitate sub forma de energia reziduala.
Procesul de Iluminare ne ajuta sa intelegem ca nu sunt propriile noastre povesti, ca nu sunt simpli actori intr-un scenariu scris de catre parintii si strabunii nostri ori de catre societate, religie etc

Terapii Samanice

    Extractii de energii solide sau fluide

Reprezinta procesul prin care curatam CEL-ul de toate formele de energii de joasa vibratie, fie ele preluate fie create de noi insine prin intermediul gandurilor negative, fricilor etc.
Aceste energii pot fi atat cauzate de furia, invidia sau ura indreptate spre noi, de o alta persoana precum si ramasite energetice, amintiri ale felului in care am murit, am fost raniti sau ucisi in alta viata.

    Harta Mitica

Are rolul de a ne ajuta sa integram, sa sedimentam acele aspecte care ne-au adus vindecarea acelor teme pe care le-am lucrat.  

    Calatorii samanice:

Calatoria samanica transcende  si ne elibereaza de timpul liniar, de cauza si de efect, ne aduce intr-o stare in care totul se petrece simultan, permitandu-ne astfel sa vindecam felul in care evenimente din trecute continua sa traiasca in noi si mai ales, sa invitam viitorul sa ne calauzeasca. Adica putem sa cautam, in viitor, raspunsul la o intrebare din prezent, iar acesta va determina sincronicitatea si serendipitatea, care ne conduc catre solutie. Viitorul se reveleaza intotdeauna si alimenteaza cu informatie prezentul, asta daca il invitam sa o faca.


-    Calatorii samanice in Lumea de Jos, calatorii pentru recuperare de suflet

Recuperarea sufletului este un procedeu energetic care are puterea de a ne conduce catre o vindecare completa atat in corpul energetic cat si in corpul fizic.

Prin calatoria de recuperare a sufletului calatorim in acel spatiu protector, in Spatiul Gratiei, in care partea de suflet si-a gasit refugiul si unde ea asteapta momentul in care noi vom fi pregatiti pentru reintregire. Partea pierduta de suflet care a ramas intotdeauna in starea de gratie si armonie se afla in Spatiul Gratiei, traind in siguranta, asteptand sa fie integrata in viata noastra. 


-    Calatorii samanice in Lumea de Sus

Dupa recupererea si reintregirea cu partile noastre de suflet putem face calatorii in Lumea de Sus pentru a ne ancora in eternitate si pentru a manifesta cel mai bun destin posibil noua. Prin calatoriile in Lumea de Sus putem intra in contact cu familia noastra de lumina, cu fiintele ascensionate, cu strabunii nostri primind de la ei mesaje de ghidare si ajutor pentru a putea manifesta aici pe pamant, in ceea mai buna varianta a noastra.


-    Calatorii pentru recuperarea animalului de putere

Recuperarea unui animal de putere va va conecta cu starea voastra naturala, nealterata - intrucat fara aceste resurse, e usor sa supraintelectualizati procesul calatoriei. Animalul vostru va va impamanta in Sinele vostru instinctual, iar voi veti putea intrupa invataturile sale, comunicand cu el si invatandu-i ritmurile, miscarile si modul in care percepe lumea.

    Masaj energetic samanic de curatare

Samanii Q’ero dincolo de metodele „rapide” de curatare (fumigatie, palo santo, agua florida etc) practica masajul energetic de curatare realizat cu ajutorul pietrelor kuyas, pietre vindecatoare ce au trecut ele insele prin diferite procese energetice de curatare si imputernicire pentru ca in final sa fie transformate in „pietre de putere” ce au capacitatea de a curata Campul Energetic de Lumina al persoanelor.

Beneficiile terapiei energetice samanice

Scopul tratamentelor energetice samanice este acela de a produce eliberarea energiilor blocate
cauzatoare de boli si de a sterge amprenta cauzelor energetice ale acestora.
De asemenea terapia energetica samanica urmareste si schimbarea modului de percepere astfel incat sa
putem aborda intr-o maniera diferita provocarea survenita prin intermediul unei boli, pentru ca aceasta
sa nu ne produca suferinta ci din contra sa ne imputerniceasca

In mod concret parte din beneficiile medicinei energetice samanice sunt:

Echilibrarea si imputrenicirea nivelului energetic al persoanei.

Curatatrea si eliberarea blocajelor si sentimentelor reprimate.

Vindecarea ranilor sau traumelor trecutului.

Capacitatea de a descoperi darurile ascunse in spatele traumei.

Ameliorarea durerilor, tensiunilor si tratamentelor specifice pentru anumite patologii.

Ajutor in a gestionarea stresului, anxietatii si depresiei.

Vindecarea si eliberarea traumelor din copilarie sau legate de situatiile de familie.

Echilibrarea si integrarea polaritatilor feminine si masculine.

Cresterea stimei de sine, a iubirii si increderii de sine, a motivatiei.

Imputernicire personala.

Recuperarea bucuriei de viata si a starii de bine.

Recuperarea senzatiei de usurare sufleteasca si trupeasca.

Consolidarea sistemului imunitar.

Vindecarea emotiilor si dependentelor in general, inclusiv in cazul consumului de droguri.

Recuperare relatiilor interumane.

 Despacho este o ofranda adusa Divinitatii drept recunostinta pentru ceea ce exista in viata noastra si pentru toate binecuvantarile ce urmeaza sa coboare catre noi din Univers.  Prin intermediul simbolurilor folosite in ceremonie se restabileste echilibrul si armonia intre: corpul fizic (Yankay). Corpul emotional (Munay) si corpul Reprezinta o traditie ancestrala a popoarelor indigene din America de Sud, urmase a civilizatiei Laika. In functie de necesitatea fiecaruia dintre noi in parte se realizeaza un anumit tip de ceremonie Despacho. Ceremonia se realizeaza pentru a ne exprima intentiile de a atrage in vietile noastre, a familiilor noastre si ale comunitatilor lucrurile pentru care suntem recunoscatori. De asemenea aceasta ceremonie se face si pentru a binecuvanta si a iti exprima recunostinta pentru o relatie (chiar si in urma unui divort), cu ocazia nasterii unui copil, cand avem o casa noua, un job nou, o afacere, un an nou, o recolta bogata, cu ocazia solstitiilor si echinoctiilor, cand vrem sa aducem in viata noastra vindecare fizica si emotionala, pentru locul in care traim etc.

    Initierile Munay Ki reprezinta o invitatie de a pasi intr-o experienta de transformare, de transmutare si de alchimizare calatoria noastra personala incepand prin explorarea proprii puteri de vindecare. In realitate aceste initieri sunt "coduri"  pentru Noul Om - cunoscut si sub numele de "Homo Luminosus" ("fiinta de lumina") - Om al intelepciunii si al puterii - ce traieste fara frica si ramane in natura lui vesnica, asumandu-si si acceptandu-si rolul personal in tapiseria intregii creatii. Aceste Ritualuri ancestrale ne ajuta sa pasim spre plenitudinea naturii noastre, prin transformarea campului energetic uman, prin re-informarea si reprogramarea ADN-ului nostru, cu scopul de a fi capabili sa ne dezvoltam un nou corp, cu alte date biologice, un corp care imbatraneste, se vindeca si moare intr-o maniera complet diferita decat cea inscrisa in vechiul nostru cod genetic. Aceste coduri sunt transmise in sistemul chakrelor sub forma unor ritualuri energetice.

 Ceremonia Despacho (Haywacuy in limba quechua)

 Cursuri Munay Ki

Contacteaza-ne prin butonul de rezervare si revenim cat de curand catre tine

Cum poti beneficia de terapia samanica?

Tot ce trebuie sa faci e sa ne spui cand planuiesti sa vii la centrul FrecventaOm si stabilim timpul potrivit.

Stabileste o programare

Vom fi alaturi de tine si ne vom asigura ca vei avea parte de o experienta intregitoare.

Bucura-te

1

2

Sedinta individuala 75'             150   ron

Pret

Unde te poti bucura de experienta

medicinei energetice samanice?

Adresa

Strada Vasile Stroescu 14

Contact


Copyright © 2018 Centrul Frecventa OM - Strada Vasile Vasilievici Stroescu 14, Bucuresti