Da voie cristalelor eterice sa graiasca in structurile tale. Descopera o lume a bucuriei, frumusetii, pacii!!!Calatoreste in interiorul tau cu ajutorul cristalelor-maestru!

Cristaloterapie


Vacanta intre 18 decembrie-6 ianuarie

Starea de echilibru si armonie interioara, generata in timpul unei terapii cu cristale, ofera organismului conditia optima pentru a-si declansa si potenta propria sa putere de regenerare si vindecare. Fiecare cristal poarta o semnatura energetica unica. In mod natural, cristalele emit mici impulsuri electrice, care sunt receptionate de corpul uman prin intermediul sistemului nervos si al celui energetic (in special aici prin componentele sale principale chakrele). In timpul unei sesiuni de cristaloterapie, persoana din terapie poate simti furnicaturi, schimbari ale temperaturii corporale sau chiar sentimentul de „realiniere” a intregului trup.


O prima abordare se bazeaza doar pe cunostintele practicantului si presupune amplasarea ori pe corpul pacientului, ori in interiorul aurei acestuia, a unor cristale. Cunoscand, dupa culoare si caracteristici, calitatile cristalului diferit, se obtin rezultate uimitoare in ceea ce priveste stabilizarea structurilor energetice si eliminarea unor eventuale blocaje aparute pe traseul curgerii fluxurilor energetice. In urma unei sedinte de cristaloterapie se poate obtine echilibrarea chakrelor, curatatea aurei, eliminarea blocajelor si parazitilor energetici, vitalitate, relaxare mentala si fizica, echilibarea meridianelor si energiilor feminine / masculine, taierea corzilor energetice, repararea corpurilor subtile de diferite brense .


Se poate lucra depinzand de fiecare persoana in parte atata doar cu cristalele dar si cu ajutorul aparatului LuviOm, aparat ce ajuta prin terapia cu lumina si unde de rezonanta magnetica. Durata unei sedinte este de aproximativ 1 ora, putand sa se prelungeasca dupa caz, depinzand de fiecare persoana in parte si de ghidarea cristalelor.


Despre Cristaloterapie

Cristaloterapia contribuie la restabilirea starii de sanatate printr-o serie de tehnici care elimina stresul, inlatura anumite probleme psihice (mentale si emotionale), sustin evolutia spirituala.

Echilibrarea chakrelor si curatarea aurei

Eliminarea blocajelor si a parazitiolr energetici.

Relaxare mentala si fizica, vitalitate

Beneficii ale terapiei

Echilibrarea meridianelor si energiilor feminine/masculine.

Contacteaza-ne prin formularul de pe butonul "Rezerva acum" si revenim cat de curand catre tine

Cum poti beneficia de sesiunile de Cristaloterapie?

Tot ce trebuie sa faci e sa ne spui cand planuiesti sa vii la centrul FrecventaOm si stabilim timpul potrivit.

Stabileste o programare

Vom fi alaturi de tine si ne vom asigura ca vei avea parte de o experienta intregitoare.

Bucura-te

1

2

Sedinta individuala 60'                                        150 ron

Preturi si abonamente*

Unde este Centrul Frecventa OM?

Contact


Copyright © 2018 Frecventa OM, Str. Vasile Stroescu 14, Bucuresti