Centrul Holistic  Frecventa OM

Locul in care ne activam copacul interior, luminand darurile cu care am venit. Un spatiu de dezvelire in care impletim florile interioare cu ateliere conective, regresii, terapii holiste, tegnologii ale unimii.

Calatoreste cu Mind Mi, Decas, MindSinergy, Samadhi Tank, LuViOm, SCIO, Cristaloterapie, Terapia Craniosacrala, Terapia Bowen, Masaj, Curatari Samanice, impletind povestea ta.

Da glas resurselor tale nebanuite si primeste sustinere in procesul de vindecare si aliniere.

LuViOm & Mind Synergy

Afla despre IQ, EQ, profilul tau vocational, virtutile tale si competentele tale principale.

Mind Mi

Experimenteaza stari interne de a caror existenta nu erai constient.

Terapie Craniosacrala

Lasa-ti sufletul sa zboare plin de inspiratie, bucurie si creativitate.

Evenimente & ateliere conective

Bucuriile pe care le impartasim cu tine

Conecteaza-te la miezul tau si centreaza-te folosind terapia prin plutire.

Plasma Samadhi

Descopera miracolul din spatele terapiei Bowen.

Terapia Bowen

Atinge starea de echilibru si armonie interioara prin Cristaloterapie

Cristaloterapie

Intelege cauzele afectiunilor si atinge starea de echilibru interior cu SCIO

SCIO

Decas

Harta vocationala

Te invitam sa impletesti calatoria interioara cu relaxarea profunda.

Masaj energetic

Pretuieste-ti lumina interioara

Medicina energetica samanica

Constientizare Corporala

Fii in armonie cu corpul tau!

Recruteaza inteligent. Afla adevarata vocatie.

Un loc pe care l-am visat pentru noi toti, un spatiu conectiv, o bucurie impartasita.

Mi-am dorit ca tehnologile unimii sa se impleteasca cu constelatiile familiale, cu regresiile, cu initierile reiki, cu atelierele conective, cu calatoriile spirituale. Si acest lucru s-a materializat dezvelind valsul nelimitarii.

Despre Centrul Frecventa OM

Acum 10 ani, pe 19 iulie 2008, cu o zi inainte de nasterea baietelului meu, Stefan, s-a activat, dupa ce a stat in burtica mamei divine, site-ul Frecventa Om. Era o sambata dragalasa, calduroasa, inspiratoare si, desi ma pregateam pentru un eveniment incredibil, simteam ca o alta aterizare ma cheama si asa a fost..... am mosit impreuna cu sotul meu acest manual cosmic intitulat simplu: Frecventa Om


Nasterea lui mi-a fost anuntata de cartea Coeficientul Multi pe care nu am publicat-o, dar care s-a scris de la Sine pe parcursul a 6 luni, fiind cel mai puternic indrumator din viata mea.


Site-ul Frecventa Om m-a ajutat sa ma dezvalui ca traducator al lumilor subtile, ghid, metaconsilier, trainer, scrib ceresc, om. Mi-ar fi placut sa spun doar Om, insa stiu ca pentru multi dintre voi sunt foarte importante etichetele. Desi am inceput sa scriu la 9 ani, abia la 30 ani am avut curajul dezvelirii, bucuriei de a impartasi, valsului cu lumile subtile, scrisului conectiv, atelierelor inspiratoare, calatoriilor spirituale, regresiilor. De la 18 la 30 de ani, drumul meu a imbratisat Psihologia Organizationala in acest copacel aducand inteligenta emotionala, NLP-ul, Analiza Tranzactionala, acreditari LiFO, HS, DECAS si alte nazdravanii  care m-au modelat ca trainer, coach, consultant, diagnostician, fizionomist, consilier vocational, HR manager.


Insa chemarea mea a fost dintotdeauna pentru Psihologia Centrului, un nume pe care l-am primit simplu, fara fard la 22 de ani, cand am trecut a saptea oara pe langa moarte. In acea rapire in Gratie, in sfarsit, am inteles ce pot aduce din alte vieti si de pe alte planete in gradina psihologiei unite cu spiritualitatea. 


Trezindu-ma ...florile sufletului erau pregatite pentru aceasta poveste in care omul cu o mic putea deveni om cu O mare, dezvelindu-si prin valsul cu Cerul si Pamantul, Darurile, Radianta, Puterea, Unimea.


Dupa ce site-ul a glasuit, am inceput sa dau initieri in ceainarii sau acasa, sa pregatesc calatorii in Peru, Iordania, Egipt, Nepal, Brazilia, etc., sa sustin ateliere conective, sa crosetez trialoguri, sa calatoresc pe firele destinului in acele vieti din spatele lui Acum, sa activez psihologia energetica, sa dau grai testului 3angle, cartii Triunghiurile Schimbarii, sa colaborez cu firme ca sustinator psi, sa fiu ghid si stalp pentru oameni frumosi, sa pun aripi traitorilor de Sens.


Cabinetul Frecventa Om s-a activat in 2013 urmat fiind de Centrul Frecventa Om, un chip radiant, frumos si unimic care dezvaluie prin valsul cu tehnologiile Unimii ca psihologia Centrului este vie, puternica, transformatoare.


Vizualizati un mic soare pe razele caruia s-au asezat urmatoarele straluciri: Samadhi Tank (puteti pluti conectati la miezul vostru, dezvelindu-va puterile), MindMi (singura tehnologie din Romania care iti permite punand mainile pe un scanner timp de 4 min sa afli despre IQ, EQ, profilul tau vocational, competente emotionale, competente cognitive, virtuti) MindSynergy (care te ajuta sa dai glas unor resurse nebanuite), LuViOm (care te aliniaza, te sustine in procesul de vindecare, te uneste cu Cerul), terapia cranio-sacrala, initieri, regresii, terapie de cuplu, ateliere de astrologie, yoga divinului feminin, etc. Ce va spun ele?


Incepand cu iulie 2018 le veti putea simti radianta aici in centrul de pe Vasile Stroescu 14, locul gazduind multi oameni frumosi cu darul, unicitatea, bucuria lor precum si tehnologii ale Unimii care va sustin in marele vals al vietii.

Despre Camelia Radu

Unde te poti bucura de experienta

Centrului Frecventa OM?

Adresa

Strada Vasile Stroescu 14

Contact


Copyright © 2018 Frecventa OM