Astrologie Crestina

Rezerva acum o sedinta de astrologie si vom putea descoperi impreuna, unicitatea ta, darurile cu care ai venit in aceasta existenta, precum si aspectele provocatoare  din harta ta, pe care ti-ai propus sa le rezolvi in aceasta viata.

Vacanta intre 18 decembrie-6 ianuarie

        Astrologia crestina a fost intemeiata de filozoful austriac Rudolf Steiner 1861-1925, reformator al societatii de atunci, arhitect, fondatorul miscarii spirituale ezoterice antropozofia, intemeiatorul scolii de educatie Waldorf.

Conform lui, planetele si ritmul de rotatie al acestora in jurul Soarelui, traversand cele 12 zodii, reprezinta ceasul lui Dumnezeu, acele acestuia aratandu-ne calea, directia de urmat si momentele importante. Nodul Nord ne arata lectia de viata. Conform interpretarii lui Steiner a Apocalipsei, cei care isi vor face cele 12 lectii de viata (zodii) in cele 12 case, total 144 “vor sta la dreapta Tatalui”

Zodiile (Arhai) si planetele (Arhangheli) sunt ierarhii spirituale, parte a celor 9 ierarhii spirituale pana la Dumnezeu, astfel:
Soarele - Mihail - lumineaza lumea
Luna - Gabriel - da puterea sperantei si a visurilor
Mercur - Rafael - civilizeaza
Venus - Amael - iubeste
Marte -  Samael - distruge
Jupiter - Zahariel - organizeaza
Saturn - Orifiel - supravegheaza

Sedinta este pe formatul Q&A, intrebari si raspunsuri. Se recomanda alcatuirea unei liste de intrebari, care vor fi parcurse impreuna in cadrul sedintei.

Astrologia natala: puncte tari si puncte mai slabe ale planetelor in zodii si case. Utila si pentru copii, se poate observa modul de gandire, de actiune al copilului, ce inclinatii are,  ce aversiuni,  cum putem aborda diversele provocari cu care ne confruntam ca parinti, in functie de specificul hartii copilului.

Astrologia karmica: planetele retrograde, Nodul Nord-Nodul Sud, cunoscute si sub numele de Capul si Coada Dragonului sau Dharma si Karma.

Sinastria sau compatibilitatea dintre 2 persoane,  se poate face cu partenerul, cu seful/a, cu parintii, cu copiii sau prietenii.

Astrologia previzionala: tipurile de energie ce sunt puse la dispozitie de catre Univers, in anumite perioade mai scurte sau mai lungi din viata noastra. Atentie insa: Astrele predispun, omul dispune!

Astrologia orara - intemeiata de astrologul  englez William Lilly, este coroana astrologiei, un fel de master al astrologie, prin care se pot primi raspunsuri la intrebari exacte, de actualitate sau de viitor.


Ce este Astrologia Crestina

"Ce ar folosi unui om sa castige toata lumea,
Daca si-ar pierde sufletul?” Matei, 16-26

Beneficii

Modul in care relationam. Potentialul relational intre doua persoane

Cu ce bagaj venim din familia originara

Care este cea mai buna profesie pt noi

Ce greseli sa nu mai repetam in viata aceasta

Care este lectia de viata pe care ne-am asumat-o in aceasta existenta

Aflam cum gandim/ iubim/actionam

Profilul astrologic al copilului

Infuzie de energie pozitiva

Contacteaza-ne prin butonul de rezervare si revenim cat de curand catre tine

Cum poti beneficia de o sesiune de astrologie?

Alina Tanasescu studiaza astrologia din 2012, si fiind curioasa din fire, a absolvit 3 scoli de astrologie din Romania: Fidelia, cursurile profesorului de astrolgie si crestinism ezoteric Alexandru Nicolici, si Scoala de astrologie Helios.

In cadrul ultimelor 2 scoli a participat la tabere de astrologie, simpozioane, targuri, workshopuri si meditatii, calatorii in locuri cu vibratie spirituala inalta, toate in scopul desavarsirii sale ca astrolog si astro-coch. ot ce trebuie sa faci e sa ne spui cand planuiesti sa vii la centrul FrecventaOm si stabilim timpul potrivit.

Cu cine?

"In prezent mi-am format stilul propriu, imbinad cunostiintele dobandite prin cursuri, din carti, intalniri cu oameni deosebiti cu multa cunoastere, cu experienta de viata dobandita atat in relatiile interumane, cat si in cariera dinainte. Sunt Dragon de Foc, Smochin, Gemeni cu Ascendent in Sagetator. Tu stii care este ecuatia ta astrologica?".

Ce ne spune Alina despre ea:

Sedinta individuala 90'                 150 ronPret Sesiune

Unde te poti bucura de o sesiune de Astrologie Crestina?

Adresa

Strada Vasile Stroescu 14

Contact


Copyright © 2018 Centrul Frecventa OM - Strada Vasile Vasilievici Stroescu 14, Bucuresti