Close

Centrul Holistic Frecventa OM

Locul in care darurile se dezvaluie prin ateliere, trialoguri, terapia prin plutire, terapia cu lumina, serate inspiratoare, regresii, initieri, calatorii cu talc.

Descopera beneficiile tehnologiei cu care puteti conlucra la centrul nostru: Mind Mi, MindSinergy, Sammadhi Tank, LuViOm.

Samadhi Tank                 

LuViOm & Mind Synergy              

Mind Mi       

Masaj terapeutic       

|

|

|

|

|

Conecteaza-te la miezul tau si centreaza-te folosind terapia prin plutire.

Samadhi Tank

Da glas resurselor tale nebanuite si primeste sustinere in procesul de vindecare si aliniere.

LuViOm & Mind Synergy

Afla despre IQ, EQ, profilul tau vocational, virtutile tale si competentele tale principale.

Mind Mi

Atinge cele mai profunde stari de armonie pe toate nivelurile fiintei.

Masaj terapeutic

Experimenteaza stari interne de a caror existenta nu erai constient.

Terapie Craniosacrala

Lasa-ti sufletul sa zboare plin de inspiratie, bucurie si creativitate.

Evenimente & ateliere conective

Serviciile noastre 

Centrul Frecventa OM este un loc al iubirii, armoniei, intelepciunii.

Aici darurile se destainuie prin ateliere, trialoguri, diagnoze, serate inspiratoare, regresii, initieri, calatorii cu talc. 

 Centrul va pune la dispozitie mai multe tehnologii cu care puteti conlucra (Mind Mi, MindSinergy, Samadhi Tank, LuViOm) precum si valsuri inspiratoare alaturi de oameni frumosi.

Despre Centrul Frecventa OM

Cand am inceput sa scriu ma simteam de parca as fi fost in fata unor butoane cosmice fiecare cuvant fiind o geometrie graitoare, un nucleu de lumina, o poveste. Eram adeseori transportata in Biblioteca Divina rasfoind cartile tarilor, planetelor, vorbind cu Triunghiurile, urmarind Valsul Sferelor, adancind partitura Frecventei Om, inaltand-o in mine, urmarind harti ceresti, conlucrand cu Geometria Sacra.


O vreme am studiat doar vibratiie cuvintelor cu Maestrii. In Sfera initiala, cuvintele erau tasniri de Sens. Veneau ca niste arteziene si imi inundau fiinta, Maestrii dezvelindu-mi puterea acestor acordaje vorbindu-mi despre maretia cuvintelor in Creatie, Razele lor, insasi Stralucirea.


Rescrierea se face prin Cuvantul inmuiat in lumina, Frumos iubind Totul.


Si nu uita……Omul este purtator de coduri. In tandra regasire Cuvantul devine Element de Vesnicizare, Nucleu de Lumina, insasi Valsul.


Apoi, Maestrii ma conduceau in sala creatilor si alaturi de frumoase entitati ma invitau sa croiesc noi geometrii folosind vibratiile. Le veti recunoaste in articole, carti, ateliere. Experimentele se faceau cu lumina vie in culori pe care le vad doar in calatoriile mele. Aici ramaneam mai mult pana cand paginile manualului cosmic se umpleau daltuind in tesatura timpului, Omul.


Ma intorceam apoi in Biblioteca si rasfoiam cartile care ma chemau, patrunzand versul. Nu ma grabeau, Maestrii si Arhivarii imi erau alaturi. Uneori urcam la etajul cel mai inalt si ne asezam la o masa rotunda lucrand cu ecranele. Modelam energia cuvintelor. In aceeasi tesatura asezam mai multe energii de diferite culori. Cuvantul devenea frematator, plin de talc, innaripat.


Cand reuseam sa-i dau nota cosmica asteptata sa-l mut in cea mai inalta octava, Maestrii zambeau. Experimentam rescrierea si forta cuvintelor pana cand articolul continea o anumita melodie divina.


Mergeam apoi in sala muzicii celeste si cu dragul cel mare activam Frecventa Om. Ma lasa sa simt vibratiile sa ma contopesc cu ele apoi mergeam Impreuna in sala dansului unde reuseam sa fac pasii modeland cuvantul in mine.


Pasii adancesc cuvantul ii redau forta initiala, il fac sa fie modelator in Unime.


Simte Valsul, fuziunea cu Sferele, Contopirea.


Adu aceasta nemurire prin Cuvant.


Aici exersam destul de mult paca cand simteam Centrul fiecarei Cuvant inainte ca Valsul sa porneasca.


Maestri intrau cu mine in jocul cosmic plamadind impreuna articolul-vals.


La final urmaream pe ecrane felul in care aceste tesaturi atingeau mai multe puncte din Univers. Intotdeauna ne opream mai mult la Geea. Aici e timpul. Va trebui sa cobori.


Simteam o strangere in mine dar si o dilatare fara limita atunci cand ma apropiam de Timpul in care Frecventa Om va emite Aici.


Apoi vedeam Planetele ca Sfere-Surori dandu-si mana intre ele si Omul radiind in centrul lor.


Sfera Om se suprapunea cu Sfera Centrala si valsul lor devenea Una.

Despre Camelia Radu

Unde te poti bucura de experienta

Centrului Frecventa OM?

Adresa

Strada Vasile Stroescu 14

Copyright © 2018 Frecventa OM